Holabanani alla flasklastare!

Efter mycket svett, blod och tårar har vi äntligen samlat kraft och mod till att påbörja aktion Kasta flaska! Syftet med flaskpostorganisationen En flaska kommer lastad är helt enkelt att förgylla människors vardag med små glimtar ur andras liv - vare sig det är med ärliga utbölanden, kärleksförklaringar, dagboksblad eller en gamla tågbiljetter .

Vill du hjälpa oss, men har svårt att komma igång?
Skicka ett mejl eller kommentera så får du en utmaning! Utmaningen kan vara allt från en kärlekslista i en fontän till en personbeskrivning i en vattenpöl. Om du inte vill lämna ut någon personlig information kan du skriva det så tar vi hänsyn till det när vi klurar på din utmaning! Ju mer du skriver om dig själv desto lättare blir det dessutom att skriva en utmaning som passar just dig! Skriv också gärna vår bloggadress i slutet av brevet så både vi och du kan få reda på vem som läst din post och vad han eller hon svarar!

Mail: [email protected]


Kommentarer
Postat av: Flora

Bra brudar! Ni måste ju iofs hänvisa till den här bloggen på ornpokarna, för dom som klickar sig in dit! länkning will come inom kort! pusss

2009-08-23 @ 10:25:05
URL: http://floras.blogg.se/
Postat av: Jaana-Kristiina

Jag ska lätt ha en utmaning sen!

2009-08-27 @ 17:09:34
URL: http://yrsajaana.blogspot.com
Postat av: Globala varelsen Marie

Så fantastiskt utmanande och inspirerade blogg! Blir så underbart glad att se människor som finner redig verktyg för sitt kärleksspridande!



Lätt att jag vill ha en utmaning!



Uppskattande kramar!

2009-08-27 @ 21:39:30
Postat av: Spänningen börjar avta!

Hurni brudar, javilljuhautmaning!

2009-09-05 @ 10:47:01
Postat av: pauline a

va fint, värsta sommarbilden juh!

2009-09-14 @ 11:36:46
URL: http://paulineader.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0